Eczacı Güzin-Velittin Bekrioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 90 (242) 538 88 02
WEB https://eczgvbmtal.meb.k12.tr
Adres : Oba Mah. Karakocalı Cad. No 43 Alanya / ANTALYA
VİZYON : Milli ve manevi değerlerin bilincinde olan, bilimsel gelişmeler ışığında, eğitimin önündeki engelleri aşarak, çağdaş eğitim ve öğretim anlayışıyla modern dünya gereksinimlerini benimseyerek öğrenmeyi öğrenen, sorgulayan, üreten, güvenilir, paylaşımcı, nitelikli, öz güveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, demokratik bireyler yetiştiren, fiziki donanımı tam, kalitede öncü bir kurum olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları doğrultusunda, Atatürk´ün yaktığı meşalenin ışığında; geçmişinden gelen tarihi misyonun farkında, geleceğe emin adımlarla yürüyen, kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletin hizmetinde kullanmayı hedefleyen, kültürel ve bireysel farklılıkları benimseyen, insan haklarına saygılı, bilim ve teknolojiden yararlanmasını bilen, katılımcı, paylaşımcı, düşüncelerini rahatlıkla ifade eden, bulunduğu ortamda kendini kabul ettiren, sosyal ve sportif faaliyetlere önem veren, demokrasiye aşık; ve üst öğrenime bu donanımla gidebilecek bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal Öğretim Şekli ile ders vermekteyiz.
Saatler : Ders başlama ve bitiş saatimiz 08:30 ile 17:00 arasındadır.
Yabancı Dil :
Isınma : Okulumuz Elektrik, şebeke şuyu ile ısınmaktadır. Okulumuzda sınıflarda ve ortak alanlarda klimalar bulunmaktadır.
Servis :
Ulaşım : Okulumuz öğrencileri ulaşımlarını toplu taşıma ve okul servis araçları ile sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Antalya´nın Alanya ilçesinde bulunan Oba Mahallesindeki Karakocalı Caddesindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Antalya İlimize 138 kilometre, Alanya ilçesine 13 kilometre uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :